Johannasta sanottua

”Piirin puheenjohtajana, puoluehallituksen jäsenenä sekä maakuntavaltuuston varapuheenjohtajana Johanna Häggman tuntee taatusti maakunnan asiat. Ikänsä maaseudulla asuneena hän tuntee myös maanviljelijöiden ongelmat. Aluepolitiikka on myös tunnetusti hänen pravuurialuettaan. Anttilan äänille on siis osaava ja uskaltava osoite.”

— Antero Suonpää, Johannan tukija

”Johanna Häggman on Keskustan Etelä-Hämeen piirin puheenjohtaja, puoluehallituksen jäsen, maakuntavaltuuston 2. varapuheenjohtaja, Forssan kaupunginvaltuuston jäsen, ja kaupungin hallituksen 2. varapuheenjohtaja. Johannalla on hyvin monipuolinen luottamustoimien kautta hankittu osaaminen niin kunta- kuin maakuntatason asioihin. Hän on toiminut eduskunnassa avustajanani kaksi vuotta vuosina 2013-2015. Hän hoiti avustajatehtävänsä erinomaisesti. Samalla hän perehtyi eduskunnan toimintaan ja työhön. Johanna on sisukas, ottaa aina asioista selvää ja hankkii itselleen tarvittavaa tietoa päätöstensä pohjaksi. Hänellä on lujaa tahtoa, hän osaa ja uskaltaa. Johanna on yhteistyökykyinen rakentaen politiikassa tärkeää työkalua – keskinäistä luottamusta.”

— Sirkka-Liisa Anttila, kansanedustaja

”Johanna on rohkea ja sitkeä puurtaja.”

— Pauli Marttila, Jokioinen, lehtori, eläkeläinen

”Olen tuntenut Johannan jo vuosia ja todennut, että hän on Ihminen isolla iillä. Hän on sanansa mittainen ja aikaansaava sekä osaava nainen. Äänestän Johannaa, koska hän on paras ja Lounais-Häme tarvitsee hänet edustajakseen eduskuntaan.”

— Pirkko Lipponen, eläkeläinen (elintarvikelaborantti)

”Johannasta saamme osaavan ja asiasta innostuneen kansanedustajan.”

— Esko Lehtimäki, koulutusjohtaja

”Osaava ja ahkera nainen. Kokemusta politiikan saralta löytyy ja pitää myös oman seutukunnan puolia.”

— Eva Mackenzie, sairaanhoitaja

”Vastauksia politiikkaan tai Johannan edustamaan alaan liittyen lähtisin ehdottomasti kysymään häneltä!”

— Eero Hirvikoski, insinööriopiskelija

”Johanna on asioihin paneutuva tarmokas ja innostunut poliitikko, joka selvästi nauttii politiikasta ja yhteisten asioiden hoidosta. Ja paneutuvulla todella tarkoitan sitä. Hän on perusteellinen ja kirjoittaa kaiken muistiin. Muistiinpanovihkojen määrä on valtava, joita hänelle on kertynyt politiikan vuosien aikana. Johanna pitää pienen ihmisen puolta. Ja juuri sitä me tarvitsemme nyt.”

— Liisa Tonteri, varhaiskasvatuksen opettaja

”Olen Johannan kanssa istunut vierekkäin Forssan kaupunginhallituksen pöydässä yli kuusi vuotta. Merkille pantavaa on, että Johanna jaksaa kirjoittaa jokaisesta asiasta itselleen muistiinpanot. Tämä osoittaa sitoutumista ja innokkuutta. Lisäksi hän merkitsee jonkin verran muistiin myös muiden näkemyksiä ja sanomisia.

On ollut tilanteita, jolloin Johanna on pystynyt palaamaan asioihin ja muiden sanomisiin muistiinpanoihinsa nojautuen. Tästä tavasta siis on ollut selkeästi hyötyä ja antaa taustatietoa niihin asioihin, joihin päätöksiä tehtäessä palataan uudelleen.”

— Arto Heino, kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtaja

”Johanna. Voimalla ja sydämmellä”

— Sirpa Larko

”Osaa ja Uskaltaa – siinä on oikeat sanat Johannasta!

Se mihin hän ryhtyy, tulee tasan tarkkaa myös hoidettua!

Olen tuntenut Johannan jo pitkään ja hän oikeasti ja aidosti on innostunut politiikan tekemisestä sekä hän perehtyy asiaan 100%:sesti oli asia sitten mikä tahansa!

Hän tuo vahvan Keskustalaisen äänen eduskuntaan!”

— Minna Aaltonen, Johannan vaalipäällikkö

”Johanna on terveydenhuollon ammattilainen, tulevakin hallitus jatkaa Sote valmistelua, siihen työhön tarvitsemme kansanedustajaksi oikean ihmisen joka osaa ja uskaltaa, Johannan.
Maaseudulla asuvana kaupunkilaisena, hän edustaa rohkeasti meidän kaikkien tulevaisuutta.”

— Eeva Nurmi

”Väsymätön yhteisten asioiden hoitaja”

— Harri Kaunisto, kunnallisneuvos

”Oikeudenmukainen ja aktiivinen.”

— Keijo Leppänen, va. seurakuntamestari

”Olen tuntenut Johannan koko ikäni, hän on järkähtämättömän luotettava ja määrätietoinen. Suurella sydämellä varustettu sisukas puurtaja.”

— Maria Malmström, tietokirjailija, tuntiopettaja, käsityöläinen